Színesvilág

Politika,közélet,pletykák,dumák,partizánok,viktorok,gordonok,kordonok

Friss topikok

  • mefisto: Talán az is a baja ennek a társadalomnak, hogy eddig nem volt igazi igény egy rendszerváltásra. A ... (2009.08.02. 23:12) országunkat egy lóért!!!!!

Linkblog

HTML

Molnár Oszkár

2009.10.12. 17:57 | grandesacra | Szólj hozzá!

Ilyet még életemben nem tapasztaltam. Hogyan lehet egy ilyen rasszista rossz sötétlelkű ember egyáltalán polgármester ?

Komolyra fordítva a szót nem tudom hogy hogyan lehet rajta lovagolni ennyit. Molnár úr  nem rasszista csak rosszkor mondott rossz dolgokat és elkapta a média kíméletlen fogaskereke.Mellesleg azért talán ha az ember jobban belegondol lehet hogy van némi igaszságalapja amit mondott. De ennek ellenére mindenki meg van döbbenve hogyan mondhat ilyet, miközben az utcán az átlag emberektől folyamatosan az lehet hallani hogy (így a cigányok,úgy a zsidók, szemét politikusok). Furcsa ország ez a Magyarország  kicsit pesszimistább, kicsit gyűlőlködőbb de a miénk. Oszkár nem teketoriázott kimondta ami bántotta a szivét de a mai világban ezért szigorú megbélyegzés jár.

Az Mszp már jön is: a fidesz soraiba rasszista politikusok ülnek és képzeljétek el mi történe....  Már jön is a tan mese hogyha nem dobjátok ki az Oszkárt akkor azzal bizonyítjátok hogy  szélsőjobbosok vagytok.Aztán jön a kampány és a szlogen:ezek lemészárolnak mindjáonkat annyira rasszisták. Persze valószínű hogy Orbán (aki a szocik szerint cigány származású) előbb-utóbb kirugja azért hogy csilapodjanak a kedélyek.Mindig uyan az a sztori csak más alanyok és más témák. Minden ilyen baki csak arra jó hogy gyarapítsa a másik tábor szavazatait, mert itt mindig arra megy a játék mi csak addig kellünk mig beugrunk szavazni. Aztán kapjuk a szart.

Nem tudom nyugaton mi a helyzet ,de hogy nálunk ezt is elkurták az biztos. Igy marad nekünk a remény ,mert  köztudott az hal meg utoljára.

 

· 1 trackback

Címkék: molnár oszkár

A bejegyzés trackback címe:

https://mertvanigy.blog.hu/api/trackback/id/tr161445553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Molnár Oszkár rasszista 2009.11.18. 07:20:04

Az a csávó, aki egy demokráciában megengedhetetlen kijelentéseket tesz, a friss hírek szerint újra képvieslő lesz - elég jó eséllyel. És ne legyenek kétségeink a felől, hogy egy nem éppen a belső demokráciájáról híres pártnál ez miként szavazódott meg....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása