Színesvilág

Politika,közélet,pletykák,dumák,partizánok,viktorok,gordonok,kordonok

Friss topikok

  • mefisto: Talán az is a baja ennek a társadalomnak, hogy eddig nem volt igazi igény egy rendszerváltásra. A ... (2009.08.02. 23:12) országunkat egy lóért!!!!!

Linkblog

HTML

Somogyi Zoltán

2009.07.24. 09:34 | grandesacra | Szólj hozzá!

"A mentelmi jognak a választott képviselők politikai védelmét kell szolgálnia annak érdekében, hogy bátran szólalhassanak meg, kicsit többet, mint egy átlagpolgár. Mert őket képviselik"

Ez egy vicc!!

Nem akarom bántani ezt az embert, de tisztában vagyok vele ,hogy rendesen benne van a levesbe!! Ilyet éppelméjű ember nem mond!! sok pénz a kulcs szó! Ez kb. Gyurcsány "Dübörög a gazdaság" mondatával egyenértékű szemenszedett hazugság! Ezt a mentelmijogot ugy ahogy van el kellene törölni a büdös francba mert csak arra jó, hogy a csaló rabló korrupt bandájukat bevédjék!! Azért mondom ezt mert ha nem lenne bűnös ibolyka ,akkor nyugodtan lemondhatott volna róla és tisztázta volna magát. Szemfényvesztés az egész!! A jelmondatukat senki ne feledje "Normális Magyarországot"!!

 

Címkék: somogyi

A bejegyzés trackback címe:

https://mertvanigy.blog.hu/api/trackback/id/tr391264514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása